Wilders vindt Molenbeek Gazastrook

“Molenbeek is de Gazastrook van West-Europa.” Dat zegt Geert Wilders in een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat vrijdag verschijnt. Uit het Belgische Molenbeek bij Brussel kwamen onder andere enkele van de terroristen die in november de aanslagen in Parijs pleegden. Ook zijn vandaar veel Syriëstrijders vertrokken.

Wilders  is vrijdag te gast in het Vlaamse parlement en spreekt tijdens een bijeenkomst van de partij Vlaams Belang, een geestverwant. In Het Laatste Nieuws trekt Wilders ook van leer tegen ‘Brussel’ als EU-machtsinstituut. “Brussel is de plek waar het monster huist dat zichzelf de Europese Unie noemt. Als ik volgend jaar aan de macht kom, stapt Nederland er meteen uit. Brussel lust ik alleen als ik voor een dampende pot  mosselen met friet zit.”

Over de naderende rechtszaak over ‘minder Marokkanen’ zegt Wilders geen seconder spijt te hebben. “Met  racisme heeft dat niets te maken. Als ik morgen vraag of Nederland ‘minder, minder, minder Belgen’  moet toelaten, stappen julle dan naar de rechter? Nee toch?  Belgen zijn geen ras, net zo min als Marokkanen.”

Bondskanselier Merkel noemt hij een ‘gevaar voor Europa’. De miljarden die we nu besteden aan opvang besteed ik liever aan onze eigen mensen en ouderenzorg. “Rutte heeft Nederland uitverkocht. Hij is een slapjanus.”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!