Weekend weerbericht

NIEUW bij Liefde voor Holland. Wij zullen nu elke vrijdag het weekend weerbericht gaan vermelden! In onze eerste editie starten wij met prima aankomende lentedagen!

Een zeer wisselend weerbeeld voor dit weekend. Van koude nachten tot prima lentedagen, met voor de geluksvogels feest op maandag. In de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het vriezen. Heb je planten in de tuin staan, bescherm deze dan voor de zekerheid. Zaterdag komt al snel het mooie weer tevoorschijn en kunnen we de hele dag genieten van zon, afgewisseld met wat wolkenvelden. Uit de wolken kan slechts op een enkele plek een spatje regen vallen. Pas tegen de avond wordt er regen verwacht.

fb-icon

Zondag hebben we wat minder geluk. Een groot deel van de ochtend is het bewolkt met af en toe regen. In het zuidwesten breekt als eerste de zon door. In de rest van het land gebeurt dat ook geleidelijk waarbij het uiteindelijk 12 tot 14 graden wordt.

En voor de geluksvogels die op maandag vrij zijn: zet de stoelen maar buiten; het wordt heerlijk lenteweer! Vrijwel overal wordt het 15 tot 18 graden. Als het mee zit kan het in Brabant en Limburg zelfs 18 tot 20 graden worden.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!