Vluchteling bewondert door de Vries

Peter R. de Vries bewondert vluchtelingen.

Peter kiest dus duidelijk voor een geïslamiseerd Nederland !!! En vind het niet erg dat zijn kleinkinderen over 20 jaar volgens de wetten van de islam moeten leven ! Wat een aparte denkwereld heeft die man toch!

media_xll_3373006

Voor misdaad verslaggever is de maat vol. In een blog op zijn website schrijft hij over respect en bewondering voor de vluchtelingen/gelukszoekers. Hij laat weten dat wat hem betreft de grens is bereikt wat betreft de haat en onbegrip richting de vluchteling. Letterlijk en figuurlijk wel te verstaan. Hij heeft zijn blog geschreven om de vluchtelingen een hart onder de riem te steken. Hij doet dit vooral omdat hij zich schaamt hoe een deel van de bevolking spreekt over de gelukzoekers.

img-wiki-400-300x200

De Tweede wereldoorlog

In zijn blog haalt de Vries een aantal voorbeelden naar voren over de tweede wereldoorlog. Hij vermoedt dat het zo goed is gegaan met Nederland na de Tweede Wereld Oorlog dat mensen uit het oog zijn verloren wat begrippen als nood en hulp betekenen. ‘Het lijkt wel of juist de mensen die het zo goed hebben, het moeilijk vinden anderen hulp te bieden’ schrijft hij.

img-opvang-300x200

De misdaadverslaggever sluit zijn blog af met de woorden: ‘Wat mij betreft hoeven zij nooit te schuilen, zich te verbergen of te schamen. Nee, zij kunnen fier, met opgeheven hoofd over straat. Want wat zij hebben gepresteerd, wat zij hebben getrotseerd, wat zij hebben opgeofferd is meer dan de meesten van ons zouden kunnen of zouden durven.’ Hij heeft veel respect en bewondering voor de vluchtelingen.

Op reis

De Vries zegt een aantal keren in zijn blog; “ik heb veel gereisd en ben in arme landen/verre oorden geweest”

img-hagelslag-150x150

Nou en? Had je daar niet kunnen blijven? Als jij het dan toch echt allemaal zo erg vindt en je hebt zoveel bewondering en respect voor de gelukzoeker dan had jij daar toch kunnen helpen? Hulp en opvang in eigen regio is toch een stuk humaner. De Vries, jij slaat op alle punten weer de plank volledig mis, je bent gewoon weer opzoek naar aandacht, daar jij behoorlijk media geil bent. Nou nu heb jij de aandacht waar jij om vraagt.

Lees zijn blog hier

img-tegenstanders-azc-300x200

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!