Uitgelekt!!! Plan om referendum te boycotten!

We schreven er al eerder over, de kamer doet er alles aan om het referendum te boycotten en ja hoor hier hebben wij wat voor jullie lieve vrienden van Liefde voor Holland!

Lees en huiver:

Binnenhof-speurneus Roel Geeraedts heeft de hand weten te leggen op de officiële propagandalijn van de regering over het referendum. De strekking is dat de overheidscommunicatie niet over de ruzie russen EU en Rusland mag gaan, en ook niet over de falende EU. Politici moeten er op wijzen dat het associatieverdrag ‘vooral goed is voor de Nederlandse handel’. Dat is de leugenlijn van Rutte. Maar wie hebben er profijt van die geveinsde handel? Bijna niemand, op wat grote bedrijven, energieboeren en lobbyhoeren na. Even wat bunkerharde feiten.

De economie van Oekraïne is kleiner dan die van Noord-Holland. Het gemiddelde maandsalaris in Oekraïne is 175 euro. Die ‘markt van 45 miljoen mensen’ die Rutte probeert aan te prijzen, heeft dus minder koopkracht dan de gemiddelde vijftienjarige vakkenvuller bij de Lidl. Sterker nog: Oekraïners komen inmiddels in Nederland asiel aanvragen, worden afgewezen en reizen dan met 3450 euroterugkeerpremie aan Nederlands belastinggeld (bijna twee jaarsalarissen, naar Oekraïense maatstaven) terug naar hun tuigland thuisland, waar de munt devalueert tot een totale verdampingswaarde. Bovendien is economie & politiek nog altijd stevig in handen van corrupte oligarchen. Handel schmandel dus, de gemiddelde Nederlandse burger heeft hier *niets* aan. Het complete pakket aan voorgekauwde PR-zinnetjes, standaardantwoorden en regeringsproganda staat ONLINE BIJ RTL NIEUWS (pdf). Lees het, dan weet je precies wanneer je met voorgekookte PR-bullshit te maken hebt. Of, in de woorden van RTL Nieuws: Het is een “fraai staaltje overheidspropaganda.” Ook heeft de regering ook tientallen “steunzenders”, in de vorm van sporters, BN’ers en oud-politici: “Als je straks actrice Victoria Koblenko of oud-voetballer Evgeniy Levchenko voorbij ziet komen in de onvermijdelijke talkshows over het referendum: weet dan dat ze het kabinet een dienst bewijzen.”

En tot slot, om het hilarische communicatielek nog lachwekkernder te maken, nog een bewijs dat Den Haag denkt dat u, de burger, een domme debiel bent: “Volgens het projectteam dat deze strategie opstelde, moet je het trouwens geen Associatieakkoord noemen. Dat is een veel te ingewikkeld woord. De voorlichters en ministers moeten de term ‘samenwerkingsakkoord’ gebruiken, want: ‘Associatieakkoord wordt niet begrepen’.” Enfin. Nu even wat campagneflyers drukken met de foto van steunzool “steunzender” Pieter Broertjes er op. Kijken wat dat met het Ja-kamp doet.
Update: Bewijs. Steunzender (dat klinkt ook totaal niet communistisch of zo) Victoria K. was bij Rutte’s Little Tower voor campagne-overleg.
Update: Eerste Steunzender van Rutte gesignaleerd in Scheveningen:
steunzenderLJ.jpg
Update: Hee OVSE. Jullie toch hier..? Steunzender NS weet trouwens van niks.

bron: GeenStijl.nl

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!