Taakstraf voor RAPEFUGEES!!!

#pvv #sluitdegrenzen #kominopstand
Taakstraf!? Hallo JUSTITIE waar zijn wij nu in vredesnaam mee bezig? Onze vrouwen onzedelijk betasten!? Blijf met je klauwen van onze vrouwen af! Linkse GUTMENSCHEN dit halen jullie dus nu naar binnen! Vinden jullie dit nu een goede straf? Ja natuurlijk vinden jullie dit een goede straf! Volgens jullie verdienen deze zielige gelukzoekertjes een kans, de aangeboden cursus helpt hier zeker wel bij en jullie zien dan ook de toekomst rooskleurig tegemoet?! NEE NATUURLIJK NIET!!!! DIRECT OPPAKKEN EN OP HET EERST VOLGENDE VLIEGTUIG TERUG NAAR EIGEN LAND!
SLUIT DE GRENZEN!

 Rechtbank Lelystad

’Taakstraf voor RAPEFUGEES’

LELYSTAD – De officier van justitie heeft woensdag voor de rechtbank in Lelystad werkstraffen geëist tegen twee jonge Eritrese mannen uit het gelukzoekerscentrum in Almere. Ze worden ervan verdacht dat ze op 27 september 2015 drie vrouwen onzedelijk hebben betast in een donkere steeg.

De jonge mannen vroegen de vrouwen in de steeg eerst om een sigaret. Vervolgens werden de slachtoffers bij hun borsten en billen gegrepen. De twee werden dezelfde avond nog opgepakt.

De oudste van het duo, een man van 21, hoorde een taakstraf van 120 uur tegen zich eisen. De ander, een jongen van 18, moet als het aan het OM ligt 140 uur taakstraf uitvoeren en hij moet een Respect Limits-cursus volgen, waarin hij leert seksuele grenzen te herkennen en te respecteren.

Bron: telegraaf.nl

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!