stemvoor.nl plat gelegd

Foto: 123RF

Hackers leggen stemvoor.nl plat

AMSTERDAM – Een groep hackers die zich de Confused Internet Army noemt, claimt de website stemvoor.nl te hebben platgelegd. De site is in ieder geval sinds zondagmiddag niet meer te bereiken.

De website stemvoor.nl is in het leven geroepen om mensen te overtuigen op 6 april tijdens het referendum vooral vóór het associatieverdrag met Oekraïne te stemmen. Het is een initiatief van de stichting Stem voor Nederland, waarin onder anderen VVD’er Joshua Livestro en PvdA’er Michiel van Hulten actief zijn.

De Political Activist Group of the Confused Internet Armyvindt stemvoor.nl een progagandazender. „Wij zijn tegen oorlog in Europa, tegen corruptie, tegen multinationals, tegen armoe, tegen propaganda en tegen terrorisme, maar voor vrede, gelijkheid, vrijheid, veiligheid en voor Europa.”

 

2 thoughts on “stemvoor.nl plat gelegd”

 1. Ben ik weer; Over het referendum van Woensdag!!!!!!!!
  Zoveel voor en tegenstanders op TV!! Waarom? Het
  enige wat telt, bij dit raadgevend Referendum, waar Honderd-duizenden ”Nederlanders” hun Handtekening hebben gezet,
  is dat VERZWEGEN wordt, dat het betreffende ”Associatie-verdrag”, al op 01-01-2016 in werking is getreden!!! Daarom,
  zeg ik; stem Tegen, waarom? Juncker heeft gezegd, dat een Nee
  stem, het Einde van de EU betekend, heb je nog meer nodig?
  Vergeet het vorige Referendum VOORAL NIET! Meer als 60%
  v/d Nederlanders stemde toen TEGEN de EU-GRONDWET, evenals de Fransen, en toch werd die Grondwet, onder het ”Verdag van Lissabon”, alsnog ingevoerd!!!!!!!! Wordt wakker!!!!
  Waarom zou je volgend jaar nog op een nieuwe regering stemmen, als Brussel alles bepaalt? Donderdag, weet U, wat ik al wist, DAT NEDERLAND NIET MEER BESTAAT!!!! Gaat lekker verder met Uw leven, scheldend op van alles en nog wat, bovenal het weer, als ”ECHTE HOLLANDERS”, EEN GELUK; DEZE ZOMER HOEVEN WIJ GEEN FAKE-LAND AAN TE MOEDIGEN TIJDENS HET EK, AAN DE ANDERE KANT, WE WINNEN ALTIJD, ALLEMAAL EUROPEES KAMPIOEN, HANG DE EU VLAGGETJES UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Goed gedaan trouwens!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!