Rapefugees ofwel meeste verdachten Keulen zijn?

12715549_983297011736878_8997879909853724671_n

RAPEFUGEES NIETS MEER NIETS MINDER!!!

Om het heel netjes te zeggen, het grootste gros verdachten van de aanrandingen en verkrachtingen op oudejaarsavond in Keulen zijn afkomstig uit Noord-Afrika. Wie had dat nu verwacht? Wij niet, wij hebben toch geen last van RAPEFUGEES? NEE dit alles doen ze dus niet volgens de linkse gutmensch.

Ze waren illegaal naar Duitsland gereisd of hadden een asielaanvraag gedaan, aldus een verklaring van de Keulse hoofdaanklager Ulrich Bremer. Hij noemde eerdere berichten dat slechts drie verdachten vluchtelingen waren ‘totale onzin’.

De overgrote meerderheid valt onder de categorie vluchtelingen’, aldus de aanklager. Volgens Bremer loopt tegen 73 verdachten nog een gerechtelijk onderzoek.

61 verdachten komen uit jawel; Noord-Afrika

30 Marokkanen, 27 Algerijnen, 3 Tunesiërs en 1 Libiër. Verdere verdachten zijn 4 Irakezen, drie Syriërs, een Iraniër, een Montenegrijn en drie Duitsers. Onder hen zijn ook minderjarigen.

Twaalf verdachten zouden zich hebben schuldig gemaakt aan seksuele handelingen. Slechts één verdachte is echter tot nu toe aangehouden. Het gaat om een Marokkaanse asielzoeker die in november Duitsland binnenkwam. Ja u leest het goed een MAROKKAANSE asielzoeker! Is er oorlog in Marokko? Na ons weten niet!!!

Er zijn in totaal 1075 aangiftes gedaan in Keulen door gedupeerden en slachtoffers. Bij bijna de helft van de aangiften gaat het om ongewenste seksuele handelingen, zoals handtastelijkheden maar ook verkrachting. ( en dit wil de gutmensch gewoon naar binnen halen! )

Andere aanklachten variëren van tasjesroof, zakkenrollerij, beledigingen tot openlijke geweldpleging. De meeste incidenten vonden plaats op Oudejaarsavond en vooral rond het Hauptbahnhof, het belangrijkste treinstation in Keulen.

acdb952d-bbc1-4320-b3bf-fb24f4088408

 

Lees ook: ‘Wij zijn niet gekomen om problemen te maken’

Wie op zoek gaat naar de daders van oudejaarsnacht in Keulen, komt uit in de wijk Kalk. Daar smelten twee milieus samen: die van de vluchtelingen uit onder meer Syrië en die van criminele bendes uit de Maghreb-landen. Het is ‘een explosieve cocktail.’Lees de reportage van Volkskrant-correspondent Sterre Lindhout hier

De Keulse politie heeft tot nu toe ruim 300 personen ondervraagd over de aanrandingen. Daarnaast is er meer dan 590 uur aan videomateriaal in beslag genomen en werden via telefoongegevens 1,1 miljoen bewegingspatronen geanalyseerd, aldus hoofdaanklager Bremer in de Duitse krant Die Welt.

Bremer heeft ook laten weten dat de eerste rechtszaak staat gepland voor 24 februari. Een Marokkaan en een Tunesiër moeten zich voor de rechter verantwoorden voor het stelen van een camera. ( Helaas zullen ze niet zo gestraft worden zoals in hun eigen land, namelijk het afhakken van hun hand. )

Tijdens het carnaval deze maand heeft de politie in Keulen duidelijk meer aangiften van seksuele vergrijpen binnengekregen dan vorig jaar. Het aantal steeg van achttien naar 66, liet de politie eerder weten. Aanleiding is waarschijnlijk dat mensen eerder naar de politie durfden te stappen om aangifte te doen na de reeks incidenten op oudejaarsavond.

Al met al een schikbarende conclusie en daarom roepen wij keihard SLUIT DE GRENZEN EN WIJ WILLEN MINDER MINDER MINDER!

bron: volkskrant, Die welt.

1 thought on “Rapefugees ofwel meeste verdachten Keulen zijn?”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!