Nekschot? Maar jouw muziek is BAGGER

Deventer rapper wenst Wilders en Trump een nekschot toe

268847.jpg

“Wilders & Donald Trump, wat mij betreft verdienen allebei een nekschot”, zo luidt de tweet van rapper Convex Kafka uit Deventer. Het maakt op sociale media flink de tongen los en Wilders zelf noemt het “idioot”.

Bij de tweet verwijst de rapper naar zijn nummer ‘Wees niet bang’. In dat nummer zijn fragmenten van Geert Wilders verwerkt en komt de tekst van de tweet ook terug.

Reactie van Wilders

Politicus Geert Wilders heeft ook gereageerd op de tweet van de Deventer rapper. Hij gaat daarbij ook in op eerdere uitspraken van politieke partijen als D66 en SP. Hij noemt de sprekers “idioten”.

Andere bedreiging

Wilders heeft vandaag aangifte gedaan tegen een andere bedreiging die hij kreeg via sociale media, afkomstig van een Fries lid van de D66-jongerenbeweging.

Hij heeft bij die aangifte ook de tweet van Convex Kafka benoemd, zegt PowNed.

Veel respons

Op sociale media maakt de tweet van Convex Kafka in elk geval de tongen los. Er wordt vaak en fel gereageerd. De rapper reageert daar op Twitter ook op.

Niet bang voor vervolging

Tegen De Stentor zegt de rapper dat hij inmiddels ook doodsbedreigingen heeft gekregen, maar dat hij hier niets mee gaat doen.

Hij geeft ook aan niet bang te zijn voor vervolging: “Ik bedreig niet. Ik vertel alleen iets over een opvatting die bij mij leeft.”

#pvv #Convex Kafka

bron: De Stentor

Al met al denk jij een hele stoere jongen te zijn maar als wij naar die bagger van jou luisteren ben jij gewoon een heel eng ventje en een heel klein kind. Wat een ongeïnspireerde BAGGER!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!