Nederland is aantal dagen meteorologisch kalifaat!

‘Nederland warmste regio van Europa’

Met een temperatuur die op sommige plaatsen tot rond de 27 graden kan oplopen, vormt Nederland samen met Duitsland en België zaterdag de warmste regio en dus klein meteorologisch kalifaat van Europa.

In de landen rond de Middellandse Zee blijft de temperatuur steken tussen de 16 en 19 graden in Portugal en maximaal 25 graden in Italië en Griekenland.

In De Bilt haalt het kwik zaterdag 27 graden. Als dit gebeurt, beleven we de eerste officiële zomerse dag van het jaar. In de duinen van Zuid-Holland en aan de Belgische grens kan het lokaal zelfs 28 graden worden.

Nederland blijft zeker tot dinsdag een klein meteorologisch kalifaat wanneer er weer wat bewolking het land binnenkomt en er kans is op een lokale regen- of onweersbui. In de dagen voor Pinksteren lijkt het koeler te gaan worden.

Hoe nu om te gaan met de wetenschap dat wij de aankomende dagen een meteorologisch kalifaat zijn???

– Drink voldoende. Ga bijvoorbeeld lekker op een terrasje zitten en bestel halve liters bier of karafjes met Sangria.

– Zorg voor beschermende kleding, het liefst een burka of niqaab. Of zullen we toch maar topless op het strand gaan liggen?

– Zorg voor voldoende barbecue vlees, als het mogelijk is VARKENS vlees! Zorg ervoor dat het niet HALAL is. Want zeg nou eerlijk, een lekker ribbetje is niet weg te denken!

– Door deze temperaturen worden mensen nogal snel opgewonden, zorg voor voldoende condooms en ga opzoek naar die mooie man met blonde haren, blauwe ogen en die sixpack of wordt het toch die blonde dame, met lange benen en die mooie D-cup?

1 thought on “Nederland is aantal dagen meteorologisch kalifaat!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!