Moslims en knielen voor de duivel.

Islamisering gaat door! Moslims willen dat Christenen knielen voor de Duivel. Wij kwamen een artikel tegen op nos.nl die wij uiteraard toevoegen aan ons bericht. De haatbaarden roepen op om samen te bidden met kerken. Maar dat zou het begin van het einde zijn. De duivel in de kerk kan natuurlijk niet. De Bijbel spreekt over een tegenstander. De duivel (islam) dus. Die mogen de kerk niet in! Dit alles willen ze op goede vrijdag doen, hahahaha wat een symboliek.

Heb u naasten lief betekend dat je je naasten lief hebt. Diegene die dus naast je staan. Laten de moslims nu net niet naast ons staan. Nee in tijden dat Nederland islamiseert, wordt geterroriseerd, waar moslims valse aangiften doen tegen EERLIJKE politici, waar moslims meermaals in opsporing verzocht komen, waar moslims het grootste probleem op de wereld zijn mbt terrorisme, waar moslims de HEILIGE oorlog alias Jihad hebben verklaard aan de Christenen, ongelovigen en andere geloven. Het is OORLOG en in tijden van oorlog ga je niet samen met de vijand!

Onderstaand kunt u het desbetreffende artikel van nos.nl lezen.

Marokkaanse moslims willen samen bidden met kerken

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland heeft een oproep gedaan aan het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap, de Raad van Kerken en de moskeeën. In een brief wordt gevraagd om vrijdag, als het Goede Vrijdag is, uit te roepen tot de gezamenlijke dag van het gebed.

Het idee is om vrijdag te bidden voor meer vrede in de wereld, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van geweld. Directe aanleiding voor de oproep is de zelfmoordaanslag in Istanbul van afgelopen week. Daarbij kwamen behalve de dader vier mensen om het leven en raakten tientallen mensen gewond.

De raad maakt zich zorgen over de toenemende aanslagen en bedreigingen die de wereldvrede ernstig kunnen verstoren. In de brief staat dat de gebedshuizen de aanslagen niet als vanzelfsprekend moeten beschouwen en meer van zich moeten laten horen voor meer verdraagzaamheid, vrede en broederschap.

1 thought on “Moslims en knielen voor de duivel.”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!