Voorbedrukte aangifteformulieren tegen Johan Derksen liggen klaar!!

Johan Derksen is duidelijk: “Ik zal wel worden weggezet als een racist, maar dat interesseert met geen reet, ik praat uit ervaring. Ik ben ooit verhuisd uit Gouda vanwege Marokkaanse jongeren, dus ik weet er alles van. Ik schaam me daar niet voor.” – Bekijk het fragment HIER:

Ohja het voorgedrukte aangifteformulier kun je hieronder vinden!!!!!!!!!!

Bij dezen verklaar ik, [fatsoenlijke deugburger uit het morele reservaat / al dan niet welbespraakte moslim met het introspectieve vermogen van een amoebe / andersoortige appendix van de verworpenen der aarde] dat Johan Derksen een [ontiegelijke racistenlul / schrijftafelmoordenaar van 6 miljoen moslims] is. De uitspraken van dhr. Derksen [kloppen natuurlijk gewoon, en je mag alles zeggen, maar het hoeft niet / zijn een symptoom van een klimaat van uitsluiting die Marokkanen geen keus laat dan hun maatschappelijke frustraties op het veld te uiten]. Weet u wie ook een snor had? [Ja / Nee].
Voetbal is [een edele sport die verbroedert / boerenvermaak voor mannen die stuivers naar zwervers gooien]. Dat moet zo blijven. Natuurlijk zijn er [culturele uitdagingen door jongeren met mogelijkheden / de prille zaadjes van een burgeroorlog], maar dat betekent niet dat er niet gewoon gemoedelijk een balletje getrapt kan worden.
Hiervoor is echter wel nodig dat [volksmenners, fascisten, verdelers en agitatoren / realisten, zelfbehoudiërs, nuchteren en common sense-gezinden] voor eens en altijd in de kerkers verdwijnen.
Was getekend,
[extreemlinkse teringzeikerd/moslimlul]

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!