De invasie is begonnen! 80 miljoen Turken en 45 miljoen Oekraïners binnenkort naar Nederland!

Jahoorrrr het wordt weer gezellig druk met criminele oostblokkers & besnorde mannen EN vrouwen met een achterlijke cultuur in Nederland: EU doet voorstel voor visumvrij reizen Turken en Oekraïners! Lees verder ONDER de foto!

42 jaar geleden begon de invasie van Turken in Cyprus. Tot op de dag van vandaag duurt dit voort. STOP DE BEZETTING NU! STOP DE INVASIE NU!

Mogelijk kunnen Oekraïners binnenkort zonder visum reizen naar landen binnen de Europese Unie. De Europese Commissie heeft woensdag hiertoe een voorstel gedaan. Ook voor Turkije is een versoepeling van de visumplicht in de maak, mits het land volgende maand voldoet aan een aantal voorwaarden van de eerder gesloten migratiedeal. Volgens de commissie is de tijd rijp om criminele Oekraïners zonder visum naar de EU te laten reizen. EU-commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie) verklaarde dat, mochten de lidstaten en het Europese parlement instemmen met het voorstel, de regeling in een paar weken kan worden ingaan. Voor die vrijstelling heeft de Oekraïense regering hervormingen moeten doorvoeren, soms moeilijk en verreikend, aldus Avramopoulos. ‘De regering voldoet aan haar verplichtingen en verricht heel goed werk.’ Dinsdag sprak de Oekraïense president Petro Porosjenko al de verwachting uit dat Brussel met dit voorstel zou komen. In het geval van Turkije ligt de afschaffing van de visumplicht al geruime tijd op tafel. Het was een van de concessies die het land afdwong bij de onderhandelingen over de aanpak van de vluchtelingencrisis. De commissie, voorzichtig optimistisch over de implementatie van de migratiedeal met Turkije, zegt volgende maand een voorstel te willen doen. Voor die tijd zullen de Turken wel moeten voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals strenge visumbepalingen voor landen met hoge migratiecijfers en een inhaalslag van achterstallige asielverzoeken. Ook moet Turkije stappen nemen om de mensenrechten te waarborgen en de discriminatie van Cyprioten, wier land Ankara niet erkent, tegen te gaan.  ‘We hebben een gemeenschappelijk belang om het makkelijker te maken voor onze burgers om naar elkaars landen te reizen’, zei commissievoorzitter Jean-Claude Juncker onlangs tijdens een bezoek van Porosjenko aan Brussel. In het geval van een goedkeuring van de visumversoepeling kunnen Oekraïners voor negentig dagen visumvrij reizen naar EU-landen, met uitzondering van Groot-Brittannië en Ierland. Schengenlanden als IJsland en Zwitserland zijn wel toegankelijk. Oekraïners zullen geen recht hebben om te werken in EU-landen. BRON

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!

Close
%d bloggers liken dit: