Haagse BOA pakt misdaad keihard aan

Een man in Den Haag gooit een stukje banaan naar een zielig vogeltje en krijgt vervolgens een boete van maar liefst 140 euro!  Deze BOA neemt zijn ba(n)a(a)n wel erg serieus!!! Maar goed hij staat ook op de foto! Dus iedereen opgepast voor deze BOA levend in deze bananenrepubliek!
13000085_837049296428047_6032588651294957301_n

Geachte Gemeente Den haag,

Ik heb vanavond half 8 op 19 april 2016 wat bizars meegemaakt waar ik het graag met u over wil hebben.

Ik liep op de Schelde ( Ado stadion Forepark ) naast een grasveldje richting de sportschool. Er zat een heel klein onschuldig vogeltje op het gras naar m’n banaan te kijken. Vervolgens scheur ik een stukje af en gooi het naar het vogeltje op het grasveldje.

Toen ik ongeveer 30 meter verder was kwam er een handhaver met een auto van de gemeente mij staande houden ivm het stukje banaan. Het eerste wat meneer zei ; Je krijgt een boete! Eerste instantie was ik verbaasd en hield ik me in, toen ik in de gaten had dat deze meneer zijn werk wel heel serieus nam kon ik alleen nog maar lachen.

Ik heb hierbij ook wat foto’s van uw werknemer, uw dienstauto en natuurlijk het stukje banaan.

Natuurlijk ben ik het totaal niet eens hier mee, en heeft dit nog een staartje.

Voor als de vriendelijke handhaver dit ook leest , petje af voor u meneer, hoop dat u er erg vrolijk van wordt, en nog een fijne avond!

Ik vraag me dan ook echt af , waar gaat het naar toe met deze maatschappij?

Mvg

Kim de Korte

1 thought on “Haagse BOA pakt misdaad keihard aan”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!