Geen strijd kan slechts door intellectuelen gewonnen worden

cropped-11807369_1166330593383421_4405514663812275658_o.jpgGeen strijd kan slechts door intellectuelen gewonnen worden.

Veel mensen vinden dat er teveel (islamitische) immigranten naar Europa komen en zien liever dat dit stopt. Toch is men over het algemeen totaal niet bereid om ook maar enige serieuze poging tot daadwerkelijke stopzetting van deze invasie te steunen.

Zo worden Pegida-demonstranten door de meeste mensen die kritiek hebben op de massa-immigratie als te extreem gezien en worden mensen die fel tegen AZC’s zijn, zoals in Steenbergen en andere plaatsen, als tuig gezien.

Uit peilingen blijkt bijvoorbeeld dat meer dan 85% van de Nederlandse bevolking de massa-immigratie te massaal vindt en als een bedreiging voor onze beschaving, veiligheid en economie beschouwt. Toch zegt slechts zo’n 30% op de PVV te willen stemmen. Dit houdt in dat meer dan de helft van alle mensen die een probleem heeft met de massa-immigratie en de islamisering het zelfs nog te ver vindt gaan om één keer per vier jaar met een rood potloodje het vakje in te kleuren van de enige partij die de massa-immigratie daadwerkelijk probeert te stoppen.

Als zo’n simpele daad al te veel gevraagd is voor veel mensen dan is het triest gesteld. De islamisering en afrikanisering gaan dusdanig snel dat men niet langer alleen de juiste politieke partij zal moeten steunen, maar men ook de mensen zal moeten steunen die nog verder dan dat willen gaan. De ware verzetsstrijders worden nu maar al te vaak als hooligans of tuig afgeschilderd. De ‘nette’ mensen die hun bedenkingen hebben bij de islamisering en massa-immigratie beseffen maar niet dat die ‘hooligans’ juist de mensen zijn die bereid zijn te strijden voor hun veiligheid en vrijheid en die van hun kinderen.

Juist zij zijn de ’soldaten’ die de verheven westerse waarden voor ons verdedigen, de waarden waar de ‘nette’ burgers zich zo graag op beroepen. In een strijd heeft men soldaten net zo hard nodig als men intellectuelen nodig heeft. De laatste zullen de strategie en de ideologie moeten ontwikkelen om deze strijd te kunnen winnen, met alleen maar denkers redden we het niet. Daar zullen juist strijders voor nodig zijn die met enorme overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en patriottisme in alle EU-landen willen strijden, zoals we nu vaak zien bij onvoorwaardelijke liefde voor bijvoorbeeld een (voetbal)club. Veroordeel ze niet meteen, we zullen deze mensen nu en in de toekomst juist enorm hard nodig hebben.

Door Karel Martel

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!