Huwelijksaanzoek met frikandel speciaal in hartjesvorm: ‘Het was heel speciaal’

Als je iemand ten huwelijk vraagt, dan moet het speciaal zijn. Dat was vast de gedachte van Linda Jansen (27) toen ze haar vriend John Hospel (29) uit Veldhoven ten huwelijk vroeg. Ze deed dat onder meer met een frikandel speciaal in de vorm van een hartje. “Het was heel speciaal”, vertelt John een paar dagen na het huwelijksaanzoek.
John werd dinsdag gebeld dat er het weekend iets fout was gegaan op het werk. “Of ik meteen wilde komen.” Dus nietsvermoedend stapte John in zijn auto. “Het was heel raar. Ik kreeg vervolgens op mijn werk een brief en een pakketje en ik moest naar Veldhoven rijden en mocht het pakketje pas thuis openmaken. Toen dacht ik nog ‘moet ik hier nu helemaal voor naar mijn werk rijden’”, lacht hij nu.Linda_vroeg_haar_John_op_een_hele_'speciale'_manier_ten_huwelijk_Onderweg dook er ineens een politieauto voor hem op. “Het bordje met volgen ging aan en ik werd aan de kant gezet door de politie.” John zou volgens de agenten drugs hebben gedeald en het kenteken van zijn auto was daarbij genoteerd. Hij kreeg uiteindelijk een proces-verbaal. “’U dient zich te melden bij cafetaria De Smickel in Veldhoven’ stond erop. Dat vond ik ook heel apart. Maar ja, het hoorde allemaal bij de act”, vertelt hij.
CiP4KhuXEAAg_fJ
Er zat dus niets anders op voor John dan richting de snackbar te gaan. “Daar lag een brief en een frikandelspeciaal in de vorm van een hart. Toen wist ik dat het van Linda was!”, vertelt hij. Het stel was die dag namelijk zeven jaar samen. “Dat was ik natuurlijk helemaal vergeten”, biecht hij op.
13178005_1721924471429518_2089379359289452550_n
Uiteindelijk werd hij weer naar een andere locatie gelokt en kwam hij terecht in een kroeg. “Daar zat ik op een kruk toen ik Linda ineens het liedje Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij hoorde zingen. En aan het eind vroeg ze of ik met haar wilde trouwen”, vertelt hij nog steeds helemaal blij. Uiteraard zei hij ja. “Het was echt allemaal zo speciaal en emotioneel”, vertelt hij nu. “Het is zoiets aparts en je maakt het als het goed is maar één keer mee. Dus ja, er waren zeker wel wat tranen van geluk!” BRON 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!