Feiten, cijfers en statistieken


Omdat veel mensen, voornamelijk aan de linkse kant van het politieke spectrum, graag willen spelen op de emoties hebben wij hier wat statistieken en cijfers op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee in een discussie!


 

Uitkeringen: Bijna 70% van de Somaliërs in de bijstand, 62% van de Syriërs, 50% van de Eritreeërs, 58% van de Irakezen, 46% van de Afghanen, 28% van de Marokkanen, Turken 17%. Van de Nederlanders is dit 3%: Centraal Bureau voor de Statistiek


65% Marokkanen tussen de 12 en 23 in aanraking geweest met de Politie: Sociaal en Cultureel Planbureau


Een derde van deze groep is minstens VIJF keer opgepakt:  aldus onderzoekers, criminologen en migratieonderzoekers


Marokkanen worden VIER KEER meer veroordeeld: http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=80316NED&D1=a&D2=0&D3=0-2,4-5,l&D4=0-1,5&D5=0&D6=a&HDR=T,G4,G1,G5&STB=G3,G2&VW=T – Centraal Bureau voor de Statistiek


63% van de gevangenen in Nederland is allochtoon: Centraal Bureau voor de Statistiek


Seksuele misdrijven: allochtonen VEEL vaker verdacht dan autochtonen: Centraal Bureau voor de Statistiek


‘Vluchtelingen’ een verrijking? 15 jaar na aankomst in Nederland is 65% werkloos. De criminaliteit onder deze groep is DRIE keer hoger dan onder autochtonen:  Aldus onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatie Centrum (WODC), Sociaal en Cultureel Planbureau, Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.


Zomaar een voorbeeld van kosten van een noodopvang in Woudrichem: 32 minderjarige gelukszoekers verbleven ZES dagen in de opvang. Kosten: 85.000 euro. O.a. 10.000 euro voor het eten, beveiliging 60.000 euro: Aldus de financiële stukken van de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Noodopvang kosten


En binnenkort NOG MEER statistieken en cijfers!!

 

Close
%d bloggers liken dit: