Een mooi stukje leesvoer voor ieder weldenkend mens

Ik kan me goed voorstellen dat mensen die Nederland niet kennen geen idee hebben hoe zich te gedragen, ze weten niet wat wel of niet mag, we weten zelf niet eens meer of we van oorsprong een blank of zwart land zijn.

Voor islamitische vluchtelingen is het de normaalste zaak jongetjes te verkrachten en onze vrouwen aan te randen. Daar kunnen ze niks aan doen, “is islam.”

Nederland is al lang geen Nederland meer, het is een vuilnisbak waarin alles kan en mag.

We islamiseren en hebben het niet eens door, maar kijk  eens om je heen, 500 moskeeën, overal kopvodden, mannen in jurken en teenslippers, islamitische scholen, islamitische winkels, islamitische koffiehuizen.. Daar is niks Nederlands aan.

FB_IMG_1454423291664

Om je land en cultuur te behouden heb je nationalisme nodig.

Er is niks mis met nationalisme, feitelijk zijn we dat allemaal, iedereen vindt de kinderen van de overburen lief maar zijn eigen kinderen liever, iedereen vindt de hond van de buren leuk maar zijn eigen hond leuker etc.. Maar waarom niet je eigen volk?

Als we regels zouden hebben zouden er geen problemen zijn.

Nationalistische regels, dus:

Niemand in ons land leest de koran, je bent in ons land en doet met ons mee.

Iedereen in Nederland noemt zich Nederlander en spreekt onze taal en kent onze vaderlandse geschiedenis.

Screenshot_2016-02-02-21-24-26~2

Als we in Nederland allemaal met de neuzen een kant op staan, loopt iedereen dezelfde richting op. Dat zijn er geen tegenliggers en is er geen onenigheid.

Helaas zijn er zelfs Nederlanders die niet om ons geven, zo hebben we bijvoorbeeld afa tuig dat niks om Nederland geeft en ons in de uitverkoop doet.

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!