Links doet er alles aan om rechts en de pvv een hak te zetten. Zicht vanaf de andere kant

#PVV #moskee #dreigbrief

Door een realistisch oog:

Verschillende moskeeën in Nederland hebben afgelopen dagen dreigbrieven ontvangen, daarop staat een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland afgebeeld. In de dreigbrieven wordt aan de moskeeën meegedeeld dat ‘zij binnenkort hoog bezoek krijgen, varkens’. Enkele maanden geleden waren veel moskeeën ook al slachtoffer van een gecoördineerde actie. Verschillende islamitische gebedshuizen hebben inmiddels aangifte gedaan.
Hebben we in Nederland wel Neo Nazi’s? Volgens mij zijn er wel wat demonstraties maar wanneer er geweld om de hoek komt kijken is het in de meesten, zo niet in alle gevallen vanuit de extreem linkse hoek.
De zelfde hoek die Pim Fortuyn vermoord heeft en dezelfde hoek die er alles aan zal doen om rechts en de PVV in een kwaad daglicht te stellen.
Is het al bij iemand opgekomen dat rechts er nu ingeluisd zou kunnen worden door links? Het zou niet verbazend zijn in ieder geval, links noemde het al eerder een oorlog tussen links en rechts. Hoe dan ook, er leeft iets en is er is iets aan de hand, het kan twee kanten op..

Deel dit bericht op uw Facebook en Twitter zodat er ook een ander inzicht in de zaak komt. Er mag niks uitgesloten worden.

Liefde voor Holland

 

 

2 thoughts on “Links doet er alles aan om rechts en de pvv een hak te zetten. Zicht vanaf de andere kant”

  1. Linkse Nationaal Socialisten, aka Landverraders,geweld wordt gedoogd door de linkse bestuurders,maar probleems is de aktie bereidheid van de Nederlandse Bevolking,die is er niet,ja via hun keybord,maar daadkrachtig worden,nou nee,we zijn het land van zeikerds,verraders en meelopers,misschien dat de PVV er iets aan kan doen,maar ik heb daar zo mijn twijfels over

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!