BREKEND! 40.000 likes voor FB-pagina LIEFDE VOOR HOLLAND!

WAAR is dat feestje? HIER is dat feestje!! Facebookpagina LIEFDE VOOR HOLLAND heeft de mijlpaal van 40.000 likes bereikt! Hoe komt dat zo snel? Want nog maar een paar maanden geleden hadden we 30.000 als mijlpaal.. Lees er meer over ONDER de foto:
WildersTweetTweet

Ten eerste: vorige maand hebben 2 pagina’s zich bij Liefde voor Holland gevoegd, namelijk de pagina ‘Liefde voor Nederland‘ (voorheen ‘Vrijspraak voor vrouw van de juwelier uit Deurne‘) met 8000 likes en de pagina ‘Je Maintiendrai‘ met 1200 likes.
Ten tweede: we zijn organisch gegroeid doordat wij veel ‘exposure‘ hebben gehad, bijvoorbeeld Geert Wilders die onze plaatjes retweet (niet 1 keer, maar wel 2 keer!), en dit was ook te zien bij Pauw en bij WNL. Er kwam ook veel aandacht in de media voor Liefde voor Holland! Bijvoorbeeld in het NRC, Trouw, Jinek, RTL NIEUWS, RTV Drenthe (*klik* voor mooie foto’s!!), Udens Weekblad (KLIK hier ook op voor de FOTO!), Vriendin en zelfs in het buitenland in de Belgische krant De Morgen. Dankzij al die haatgroepen kwamen er heel veel mensen kijken of de leugens die werden verspreid wel waar waren, uiteraard was en is dit niet zo en daardoor kregen we ook veel likes erbij!
Ten derde: veel mensen komen bij de facebookpagina door deze geweldige nieuwe website.!!!!!!!!! Verder hebben we trouwens OOK een twitterpagina ENNN een Pinterest pagina. En uiteraard een WEBSHOP!
Dus zo zie je maar: Liefde voor Holland is DE pagina die van geheel Nederland houdt en waar elk rood-wit-blauw hart welkom is. Bedankt volgers, en op naar de 50.000!!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!